Geamuri sparte, bătaie și amenzi după o petrecere cu mult alcool într-o locuință din Cacica

Duminică, 20 decembrie 2020, la ora 04.44, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați de către o femeie de 53 ani, din comuna Cacica, cu privire la faptul că la locuința acesteia a avut loc o distrugere.

A fost identificată apelanta și soțul acesteia, Nicolae G., care au declarat faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică la locuința acestora au venit Viorel S., Gheorghe C. și Gabriel L, de 19 ani, toți din satul Pârteștii de Sus, cu care au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 04.00.

Întrucât între Viorel S. și Gabriel L. a izbucnit un conflict verbal, proprietarul i-a solicitat celui din urmă să părăsească locuința. După ce acesta din urmă a ieșit în stradă, a aruncat cu o piatră în sticla de la geamul locuinței, distrugând două ochiuri de sticlă, cu dimensiunea de 30/25 cm, cauzând un prejudiciu declarativ de circa 50 lei.

La scurt timp, de la locuință a plecat și Gheorghe C., care s-a deplasat împreună cu Gabriel L. pe drumul comunal Rodina, din interiorul satului Pârteștii de Sus.

Întrucât cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, au început să se certe, motiv pentru care Gabriel L. l-a lovit cu pumnul în zona feței pe Gheorghe C., cauzându-i leziuni.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical de ambulanță care l-a preluat pe Gheorghe C. și l-a transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial și etilism acut”, fără a se impune internarea acestuia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „distrugerea” și „lovirea sau alte violențe”.

Totodată, față de cei trei bărbați din Pârteștii de Jos a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă conform Legii 55/2020 pentru părăsirea locuinței în intervalul orar 23.00 - 05.00 fără declarație justificativă.
Mai nouă Mai veche