Soț dat afară din casă de polițiști până la Crăciun. Individul din Stulpicani și-a bătut soția pentru că ar fi întârziat să le dea mâncare copiilor

Duminică, 20 decembrie 2020, la ora 11.38, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112 de către o femeie din comuna Stulpicani cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Duminică dimineață, în jurul orei 11.00, bărbatul i-a reproșat soției că a întârziat cu mâncarea la copii și a lovit-o, victima ieșind din casă pe fereastră. Aceasta a apelat 112 și a solicitat intervenția organelor de poliție.

Femeia nu prezenta urme vizibile de violență, deși acuza dureri la nivelul coastelor, dar nu solicită intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, fiind îndrumată spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de duminică, 20 decembrie, ora 14:00, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la data de 25 decembrie, ora 14:00, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victima.

De asemenea, s-a procedat la îndrumarea familiei să se adreseze unui psiholog pentru consiliere.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „violența în familie” și „amenințare”.
Mai nouă Mai veche