Locuință de vacanță din Câmpulung Moldovenesc, spartă de persoane necunoscute

Duminică, 20 decembrie 2020, la ora 14.00, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către un bărbat de 37 ani, din Constanța, cu privire la faptul că în perioada 1 octombrie 2020 - 19 decembrie 2020, persoane neidentificate au pătruns prin efracție în locuința de pe strada Cucului din municipiul Câmpulung Moldovenesc și au sustras mai multe bunuri din anexele gospodărești din curte.

Locul de unde se reclamă furtul se află pe strada Cucului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde persoana vătămată deține o locuință de vacanță, care este folosită de către acesta și părinții săi, dar care nu a mai fost utilizată de aproximativ trei luni de zile.

Sâmbătă, 19 decembrie 2020, bărbatul s-a deplasat la locuința sa de vacanță din Câmpulung Moldovenesc pentru a petrece sărbătorile de iarna.

În jurul orei 15.00, persoana vătămată a constatat că ușa de la beciul imobilului său este forțată, ușa fiind deschisă iar din interior lipsesc două trolere de culoare închisă cu haine de vară aparținând părinților săi, o mașină de tocat carne.

Bărbaatul a formulat plângere pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche