Petrecere organizată într-o locuință din Dumbrăveni, oprită de polițiști. Sărbătoritul și participanții au primit amenzi totale de 4.000 de lei

Duminică, 13 decembrie 2020, la ora 17:44, lucrătorii Poliției orașului Salcea au fost sesizați despre faptul că o persoană care a dorit să rămână anonimă a apelat linia telefonică de urgență înființată în contextul pandemiei cu noul Coronavirus „TELVERDE” și a reclamat faptul că în comuna Dumbrăveni, pe strada Pârâu Vale, are loc o petrecere privată la care participă mai multe persoane.

Deplasându-se la locul indicat, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv la locuința familiei B. avea loc o petrecere privată cu ocazia zilei de naștere a fiului lor de 21 ani.

Au fost identificați 10 participanți la petrecere, inclusiv organizatorii, care s-au conformat solicitării organelor de poliție de a încheia petrecerea.

De asemenea, ca urmare a încălcării de către organizatori și participanți a prevederilor art. 65 lit. L din Legea 55/2020, au fost aplicate 10 sancțiuni în valoare totală de 4000 lei.

1 Comentarii

  1. Deci erau in curtea omului, la țară 10 persoane dintre care 6 erau cei de casă. Aniversatul, sora lui, parintii lui si bunicii care locuiesc impreuna. Deci daca au venit doar 2 baieti cu prietenele lor, gata e amenda de 40 de3 milioane ! Stat cretin, conducători tâmpiți! Repet, erau in curtea omului, la țară, la ora 16 4 invitati . La aceeași ora in Mall-uri sunt sute sau mii de persoane simultan in fiecare, in interior ! Iar voi, disperați, o furnizați ca pe o mare infracțiune !!Bravo și vouă ! Faceți parte din același sistem, nu ?

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche