Plăcuțe de înmatriculare furate de la mașini parcate în zona centrală a municipiului Suceava

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de mai multe persoane despre faptul ce l-au fost furate numerele de înmatriculare de la mașinile parcate pe străzi din zona centrală a orașului.

La 9 decembrie, în jurul orelor 16.50, o femeie a parcat autoturismul Mercedes Benz pe strada Ion Vodă Viteazul, în dreptul blocului C2, unde a rămas la domiciliul mamei sale, peste noapte. În dimineaţa zilei de 10 decembrie, în jurul orelor 08.00, când a revenit la autoturism, a constatat că ambele plăcuţe cu numărul de înmatriculare - faţă şi spate - erau sustrase. Prejudiciul a fost evaluat la 50 lei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Tot la 10 decembrie 2020, la ora 15.00, Poliţia Suceava a fost sesizată direct de către un tânăr cu privire la faptul că în noaptea de miercuri spre joi persoane necunoscute i-au sustras plăcuţele cu numărul de înmatriculare de la partea din faţă şi spate a autoturismului Dacia.

În seara zilei de 9 decembrie, tânărul s-a deplasat la un prieten ocazie cu care a parcat autoturismul la intersecţia Aleea Nucului cu strada Alexandru Enceanu din municipiul Suceava, în jurul orelor 20.00. În dimineaţa zilei de 10 decembrie, în jurul orelor 08.00 când a revenit la autoturism, a constatat lipsa ambelor numere de înmatriculare - faţă şi spate. Prejudiciul a fost estimat la 50 lei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche