Telefonul unei vânzătoare din Rădăuți, furat de pe tejghea de un minor

La 10 decembrie 2020, ora 17.30, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 despre furtul unui telefon.

O femeie vânzătoare la un magazin a declarat verbal că în timp ce își desfășura activitatea, în magazin a intrat un minor de etnie rromă de sex masculin pe care nu îl cunoștea și i-a solicitat să-i schimbe niște monezi de 50 de bani lucru cu care ea a fost de acord. 

De asemenea în magazin a mai intrat și o persoană de sex masculin care a dorit să cumpere o înghețată motiv pentru care aceasta s-a deplasat la frigiderul din spatele rafturilor pentru a aduce înghețata. 

La întoarcere persoana de sex masculin a atenționat-o pe gestionară că minorul de etnie rromă a încercat să umble la casa de marcat însă era închisă. După ce l-a certat, minorul a plecat din magazin, iar la scurt timp femeia a observat ca telefonul său marca Samsung, care se afla lângă casa de marcat îi dispăruse. De asemenea aceasta precizează că nu poate oferi detalii cu privire la telefon însă se va prezenta în ziua liberă la sediul Poliței Rădăuți cu documentele de cumpărare ale telefonului. Prejudiciul este de 600 lei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche