Remeș despre Flutur: „Când îl vedeam, gândul îmi era la omidă. Nimic mai dezgustător decât o târâtoare păroasă, moale, cu picioare la care, oricât te uiți, nu poți constata că are și cap! Tot e numai burtă, gură, lăcomie!”

Fostul ministru liberal al Finanțelor, Decebal Traian Remeș, decedat între timp, a făcut o mulțime de amintiri în cartea scrisă după ce a ieșit din penitenciar „Izbituri și izbutiri” despre cariera sa politică, dar și o serie de dezvăluiri despre anumiți politicieni.

Printre politicienii cu care Decebal Traian Remeș nu a avut o relație bună se număra și baronul PNL-PDL-PNL de Suceava, Gheorghe Flutur despre care spune că „era turbat pe față de prezența mea”.

„Nu-l puteam și nu mă putea suporta! Când îl vedeam, gândul îmi era la omidă. Nimic mai dezgustător decât o târâtoare păroasă, moale, cu picioare la care, oricât te uiți, nu poți constata că are și cap! Tot e numai burtă, gură, lăcomie! Când și unde-l prindeam, împlântam în omidă câte o scobitoare, spre a-i opri târâtul nevolnic. Nu o dată l-am scos din sărite pe Tăriceanu cu scârba mea afișată”, a scris Decebal Traian Remeș. 
Mai nouă Mai veche