Un biciclist care s-a accidentat pe podul de la Milișăuți le-a spus polițiștilor că ar fi fost lovit de un TIR

Vineri, 18 decembrie 2020, la ora 12:57, lucrătorii Poliției municipiului Rădăuți au fost sesizați de către lucrătorii Poliției orașului Milișăuți despre faptul că pe raza localității a avut loc un accident rutier.

În fapt, Dumitru H., de 65 ani, din orașul Milișăuți, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe drumul DN 2H din localitatea de domiciliu, în apropierea podului ce traversează râul Suceava, ar fi fost lovit de o autoutilitară, care mai apoi și-a continuat deplasarea.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul se deplasa pe jos, pe lângă bicicletă, aceasta fiind în dreapta sa, pe partea dreaptă a D.N. 2H, de pe raza orașului Milișăuți, din direcția DN 2 către Rădăuți. Când a ajuns în apropierea semaforului instalat înaintea podului peste râul Suceava, s-a dezechilibrat și a căzut pe acostament suferind leziuni la nivelul picioarelor.

La scurt timp la fața locului a ajuns Cristina H. căreia partea vătămată i-a declarat că a fost accidentat de un TIR, care a plecat de la fața locului. Femeia a apelat 112 și a sesizat cele mai sus menționate.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Din verificările efectuate, vizionarea camerelor de supraveghere din zonă și având în vedere dispunerea leziunilor pe corpul victimei, respectiv la nivelul tălpii piciorului drept, lipsa avariilor la bicicletă, declarațiile verbale neconcludente ale victimei, s-a constatat că accidentul de circulație sesizat de victimă nu se confirmă, fiind vorba în fapt de autoaccidentarea acestuia.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor prin care s-a produs accidentarea bărbatului, fiind întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche