Femeie rănită într-un accident rutier la Clit. Un șofer care depășea neregulamentar a lovit un tractor care vira stânga

Vineri, 18 decembrie 2020, la ora 11.00, Costică Z., de 42 de ani, din orașul Solca, conducea autoturismul marca VW Sharan pe DN 2E, în afara localității Clit, având direcția de deplasare dinspre oraș Solca spre sat Clit.

Înainte de a ajunge la intersecția DN 2E cu un drum neclasificat din apropierea Fabricii de pavele, s-a angajat în depășirea tractorului agricol, condus de Nicolae Ț., de 70 de ani, din orașul Solca, în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă, încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers.

În timpul efectuării manevrei de depășire neregulamentară, Costică Z. a fost surprins de efectuarea virajului la stânga a tractorului agricol moment în care a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 39 ani, localnică, pasager în autoturism, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu: „TCF ușor”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la Spitalul Municipiul Rădăuți li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche