Un tânăr din Cajvana a dat cu mașina peste o fetiță de nouă ani, aflată pe carosabil, la Arbore

Miercuri, 23 decembrie 2020, la ora 13.20, Daniel I., de 33 de ani, din orașul Cajvana, în timp ce conducea autoturismul marca VW Polo pe DJ178 de pe raza comunei Arbore, la un moment dat a fost surprins de traversarea neregulamentară din partea stângă a unei fete de 9 ani, pieton, pe care a acroșat-o cu oglinda retrovizoare stânga și proiectat-o pe carosabil, suferind leziuni ușoare.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

I s-a stabilit diagnosticul „contuzie umăr drept “, după care a fost transferată la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

3 Comentarii

  1. De nu ma însel , acest sofer are o infirmitate la mana stângă și nu detine masină adaptata nevoilor sale.Important este ca are pile si a reusit sa obtina si permis.
    Conduce de ani buni diferite masini , dar stupefiant e faptul ca organele închid ochii si el soferul nu a avut niciodata masina adaptata problemelor sale cum prevede legea.
    Mana stanga paralizata complet..
    Deci legea junglei primeaza în Cajvana.
    Nu mai punem în direct aici pilele si influentele sale de prin conducerea Cajvanei caci e ar fi o mare rusine pentru PSD mai intai.
    Mai nou acest soferaș a intentat proces de evacuare din casa parinteasca a unui frate de corp al sau din motive aberante de ură.
    Deci va dati seama singuri ce fel de om este.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata ce reda legea pe care respectivul sofer nu o aplica în cazul sau:

    Handicapul locomotor

    Persoanele care prezintă „afecţiuni sau anormalităţi ale aparatului locomotor care fac periculoasă conducerea unui autovehicul“ nu au dreptul să conducă decât după ce au primit avizul unei unități de asistență medicală autorizate.

    În unele cazuri se impune și efectuarea unui test practic, care să demonstreze că prin modificările (dacă e cazul) aduse autoturismului persoana în cauză își poate desfășura activitatea fără a se pune pe ea însăși (sau pe alții) în pericol.



    În cazul unei afecțiuni locomotorii progresive se impune verificarea cu regularitate a capacității persoanei de a conduce autovehiculului. Dacă vorbim de o stagnare a evoluției handicapului locomotor, atunci permisele auto vor fi eliberate sau reînnoite după dovada efectuării examinării medicale periodice.
    Dupa 2008 au nevoie si de coduri ale bolii înscrise pe permis .
    Probabil nici la preschimbarea permisului acestui sofer nu sunt aplicate aceste lucruri.
    Totul merge ca pe roate daca ai pile in sistem.
    Verificare din partea politiei= 0

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentarii anterioare din decembrie sunt șterse.
    Ok pentru acest lucru vom reveni cu detalii mai amănunțite.
    Au fost nereguli gasite în permisul șoferului dar se astupă intenționat acest lucru.
    Cazul respectiv va ajunge cu siguranță in atenția organelor de cercetare mai înalte decât politia sectiei Arbore -Sv.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche