ALERTĂ! Copilul care a dispărut din Rădăuți a ajuns la Suceava și a fost văzut ultima dată în zona McDonald's. Căutările continuă în Suceava

UPDATE: Copilul a ajuns luni seară, în jurul orei 21.30, la bunici, la Bogdănești.

Darius, copilul de 11 ani dispărut luni din Rădăuți ar fi ajuns în Suceava și a fost văzut ultima dată în zona McDonald's. 

Conform unor informații confirmate de ofițeri care coordonează activitățile de căutare, băiatul de 11 ani dispărut luni după-amiază din municipiul Rădăuți ar fi ajuns la Suceava, în jurul orei 17.00. Copilul ar fi fost transportat la Suceava de un taximetrist, la cerere. Continuările copilului continuă acum în municipiul Suceava. 

Darius, în vârstă de 11 ani, a dispărut de la domiciliu, luni, 4 ianuarie, în jurul orei 13.00, în zona „Laleaua Neagră” din municipiul Răduți. Băiatul a plecat de acasa, din zona tolocii, spre magazin, cu o bicicleta portocalie. 

Era imbracat într-o geacă verde și pantaloni negri. Are ochii caprui, este slăbuț, nu foarte înalt.  Imaginea de pe camera de supraveghere este cu băiatul la momentul plecării de acasă.

Dacă aveți informații sunteți rugați să apelați Poliția la 112 sau familia la numerele de telefon:
  • +40 (747) 861 627 - Oana
  • +40 (753) 487 900 - George
Mai nouă Mai veche