Bărbat găsit mort în WC-ul comun al căminului de nefamiliști de la Grupul Școlar nr. 2 din Suceava

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la ora 09.50, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că în baia de la etajul întâi al Căminului nr. 2 din proximitatea Inspectoratului Școlar s-a constatat decesul lui Mihai C..

Dimineață, locatarii căminului nr. 2 au constatat că în baia de la etajul întâi se află o persoană în stare de inconștiență. În scurt timp au realizat că este vorba despre vecinul lor Mihai C., de 45 de ani, motiv pentru care au solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță Suceava. În urma intervenției echipajului Serviciului de Ambulanță, dar și al unui echipaj SMURD, s-a constatat decesul. Ulterior a fost sesizată și Poliția Municipiului Suceava.

Cadavrul a fost identificat în zona cabinelor WC de la etajul întâi al căminelor. Martorii au menționat că în dimineața zilei miercuri l-au văzut pe bărbat intrând în baie în stare de ebrietate și ulterior a fost identificat cu fața în jos. De asemenea, vecinii au povestit că în ultima perioadă bărbatul obișnuia să consume băuturi alcoolice într-un mod alarmant.

Persoana decedată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche