Detalii uluitoare despre cea mai recentă crimă de care este acuzat „Mâncătorul de femei” din Rădăuți: când, unde și de ce și-ar fi ucis ultima soție

Procurorii care îl anchetează pe Vasile Lavric, cunoscut și sub numele de „Mâncătorul de femei” din Rădăuți, au descoperit care ar fi fost mobil crimei comise de aceasta în vara anului 2020.

În referatul propnerii de arestare se arată faptul că suspectul și-ar fi ucis soția în noaptea de 10 spre 11 iunie 2020, după ce s-a „simţit rău” că a aflat de la un vecin că soţia sa ar fi fost o femeie de „moravuri uşoare” în tinereţe, dar şi pentru că o bănuia că vorbea cu alţi bărbaţi pe Facebook.

Însă, culmea!, Vasile Lavric habar n-ar fi avut să folosească un telefonul mobil pentru a verifica dacă într-adevăr soția lui conversa cu alți bărbați sau nu.

„Mâncătorul de femei” și-ar fi ucis soția pentru că unii i-au spus că fusese o femeie de „moravuri uşoare”

Totuși, suspectul ar fi aflat de la copiii lui faptul că soția lui ar fi trimis „inimioare” pe Facebook Messenger și ar fi primit la rândul ei de la cineva astfel de emoticoane, însă nu știa clar cu cine vorbea partenera lui de viață.

„În seara de 10 iunie 2020, după ce a informat membrii de familie că ar avea de prestat un serviciu de tractare la o distanţă mai mare de domiciliu, unde urma să meargă împreună cu Lavric Aurica, inculpatul şi soţia sa au părăsit împreună domiciliul, deplasându-se cu platforma de tractare într-o direcţie necunoscută. În cursul acelei nopţi, inculpatul şi-a ucis soţia şi i-a ascuns cadavrul pentru a evita tragerea la răspundere penală, după care s-a întors singur acasă în cursul dimineţii”, se arată în referatul propunerii de arestare, citat de antena3.ro.

De asemenea, procurorii au mai făcut o descoperire – suspectul ar fi retras chiar în noaptea crimei suma de 3.000 de lei de pe un card care aparține mamei victimei!

„În 10 iunie 2020, ora 23.38, suma de 3.000 de lei este retrasă de la un bancomat din Rădăuţi, de pe cardul bancar al mamei victimei. Acest card a fost, în ultimele luni, în posesia lui Lavric Vasile, după cum rezultă din analiza coroborată a listingurilor telefonice, a extraselor bancare şi a înregistrărilor din camere de supreveghere video de la bancomat şi evită să menţioneze în declaraţia sa acestui card bancar sau faptul că l-ar fi folosit (…)”, au mai arătat procurorii, potrivit sursei citate.

Cadavrul victimei nu a fost găsit

„În ceea ce priveşte modul şi mijloacele de săvârşire a infracţiunii de omor, facem trimitere la dificultatea evidentă de a stabili o situaţie de fapt precisă în condiţiile în care cadavrul victimei nu a fost găsit, iar inculpatul, după ce a negat comiterea faptei, s-a prevalat de dreptul la tăcere, furnizând declaraţii fără a accepta întrebări din partea procurorului (…) Nu trebuie omis nici impactul periculos pe care ipoteza neluării unor măsuri ferme împotriva persoanelor care comit fapte de acest gen îl poate avea asupra activităţii de prevenţie, întrucât se acreditează ideea eronată că acţiunile menite a ascunde cadavrul umare comiterii unui omor asigură evitarea tragerii la răspundere penală”, se mai arată în document.
Mai nouă Mai veche