Femeie în stare avansată de ebrietate agresată de partener, la Volovăț. Polițiștii au întocmit dosar penal

Duminică, 3 ianuarie 2021, la ora 22.42, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că o femeie din comuna Volovăț a fost agresată de către soțul ei.

În jurul orei 22.30, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 46 de ani a lovit-o pe concubina sa în vârstă de 48 de ani. Femeia a părăsit locuința îndreptându-se spre PECO din comuna Volovăț, loc din care a solicitat intervenția unui echipaj de poliție și a unui echipaj de ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, iar femeia a fost transportată la Spitalului Municipal Rădăuți, nefiind necesară internarea acesteia.

Având în vedere faptul că persoana vătămată se afla în stare de ebrietate, fiind incoerentă în vorbire, nu a fost posibilă întocmirea formularului de evaluare a riscului în cazul infracțiunilor de violență domestică.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Volovăț.
Mai nouă Mai veche