Trei persoane rănite după ce un microbuz a lovit copac și s-a răsturnat, la Milișăuți

Duminică, 3 ianuarie 2021, la ora 07.28, Ilie B., de 34 de ani,din localitatea Ulma, conducea autoutilitara VW Transporter pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava.

Ajungând pe un sector de drum în curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate în condiții de deplasare în curbă și pe carosabil alunecos, susnumitul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă spre stânga, a lovit gardul unui imobil și s-a oprit într-un pom ornamental, în poziția răsturnat pe partea stângă.

În urma impactului au rezultat avarii la autoutilitară, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto și a două tinere de 25 și 26 de ani, pasagere, ambele din comuna Ulma.

Conducătorul auto a fost testat la locul accidentului cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Vinovat de producerea accidentului se face șoferul care a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza vitezei neadaptate în condiții de deplasare în curbă și pe carosabil alunecos.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche