Femeie mușcată de un cal la Calafindești. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Suceava

Marți, 26 ianuarie 2021, autoritățile au fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie de 69 de ani, din comuna Calafindești, a fost mușcată de o cabalină, suferind leziuni corporale. În cursul zilei, Mihai M. și Ilie R., s-au deplasat cu căruța tractată de două cabaline în pădurea situată pe raza comunei Calafindești cu intenția a aduna resturi de arbori (uscături) în vederea încălzirii locuinței.

După ce au adunat și încărcat căruța cu resturi de arbori, le-au transportat la domiciliu, iar în timp ce descărcau resturile de arbori din căruță, Silvia M. a trecut pe lângă una dintre cele două cabaline înhămate la căruță, moment în care a fost mușcată de brațul drept, suferind leziuni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Siret, care i-a acordat îngrijiri medicale, victima fiind conștientă, stabilindu-i-se diagnosticul preliminar de „plagă de aproximativ 10 cm., braț drept zona biceps prin mușcătură de cal”, fiind apoi transportată la UPU din cadrul Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche