FOTO Incendiu la un gater din Slatina. Flăcările ar fi izbucnit de la un scurticircuit la instalația camerelor de supravghere video

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina, Cornu Luncii și Mălini, au intervenit duminică, 24 ianuarie, cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Slatina. Incendiul a fost anunțat la ora 01.48. 

Deoarece unitatea respectivă nu a avut activitate de lucru specifică în ultima perioadă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Astfel, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul halei și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 250 mp.

Pe lângă acoperiș, incendiul a mai afectat utilaje pentru debitat lemn, două birouri amenajate în interiorul construcției, instalația electrică, sistemul de supraveghere video, precum și deșeuri lemnoase rezultate în urma prelucrării. De asemenea, s-au degradat pereții portanți, din bolțari de beton, ai clădirii.

Flăcările au izbucnit dintr-unul dintre birouri, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la instalația electrică aferentă camerelor video de supraveghere.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 3:45.
Mai nouă Mai veche