FOTO Un mort și trei răniți într-un accident provocat de un tânăr băut la volan, la Vatra Dornei

O persoană a murit și trei au fost rănite într-un accident rutier produs duminică dimineață în Vatra Dornei, chiar în fața subunității de pompieri și a spitalului municipal. 

Duminică, în jurul orei 07.49, Marius Ovidiu Vodă, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism Audi pe strada Mihai Eminescu, din direcția Roșu către Argestru, din cauza vitezei excesive și pe fondul consumului de băuturi alcolice a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul Volkswagen condus regulamentar de Cristian S., de 28 de ani, din Vatra Dornei.

În urma impactului, șoferul autoturismului Volkswagen a suferit leziuni grave și după o oră a fost pronunțat decesul. 

Totodată, au suferit rănit o femeie de 50 de ani, pasageră în autoturismul Volkswagen, șoferul autoturismului Audi și o tânără de 23 de ani, pasageră în Audi. 

Marius Ovidiu Vodă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Vatra Dornei. 

S-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămare corporală din culpă, și conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Mai nouă Mai veche