FOTO VIDEO Accident rutier la Prisaca Dornei. Un șofer care circula cu viteză a pierdut controlul într-o curbă și s-a izbit cu mașina într-un stâlp din beton

La 24 ianuarie 2021, în jurul orei 19.20, Iulian M., de 41 de ani, din Broșteni, în timp ce conducea autoturismul VW Golf pe DN 17, în localitatea Prisaca Dornei, având direcția de deplasare Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe un carosabil umed și a derapat ieșind în decor în partea dreaptă până în curtea unui imobilul, unde a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare, fiind preluat și transportat de un echipaj de ambulanță la Spitalul mun. C-lung Moldovenesc.

De asemenea, fiul conducătorului auto, în vârstă de 13 ani, pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu TCC însă a refuzat internarea.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge întrucât a fost transferat la scurt timp la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, urmând a se solicita testarea alcoolscopică și recoltarea de probe biologice de către Poliția Municipiului Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

1 Comentarii

  1. Ca o sugestie, explicati intr-o paranteza semnificatia TCC pentru a numai fi nevoiti sa cautam in alta fila. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche