Petrecere organizată într-o clădire din Milișăuți, spartă de polițiști. Organizatorul și participanții au fost sancționați contravențional

Duminică, 3 ianuarie 2021, la ora 21:57, lucrătorii Poliției orașului Milișăuți au fost sesizați prin 112 despre faptul că pe raza localității este organizată o petrecere privată unde nu sunt respectate regulile de distanțare socială.

O echipă din cadrul Poliției orașului Milișăuți s-a deplasat la fața locului, o clădire care îi aparține lui Romeo P., amplasată în localitatea Milișăuți, pe strada Ștefan cel Mare, unde au constatat că într-o sală era organizată o petrecere la care participă un număr de 25 de persoane.

Proprietarul a indicat că petrecerea a fost organizată de Cristian H., de 31 de ani, din localitatea Milișăuți, iar la petrecere participă membrii familiei acestuia, precum și alte rude apropiate .

Cu această ocazie s-a procedat la întreruperea petrecerii, iar organizatorul și participanții au înțeles să se supună legitimării și să părăsească incinta locației la solicitarea noastră.

S-a procedat la sancționarea contravențională a organizatorului petrecerii conform prevederilor art. 65 lit. j) din Legea 55/2020 și a participanților conform prevederilor art. 65 lit. h) din Legea 55/2020. 

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ
Mai nouă Mai veche