Angajații Spartan Vicovu de Sus, sancționați pentru că nu purtau masca de protecție regulamentar

Duminică, 3 ianuarie 2021, la ora 20.36, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către ofițerul de serviciu din cadrul IPJ Suceava despre faptul că prin intermediul TELVERDE a fost trimisă o sesizare cu privire la faptul că în incinta Spartan, de pe raza orașului Vicovu de Sus, angajații nu poartă corect masca de protecție.

Având în vedere sesizarea, echipajul de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-a deplasat la fața locului pentru a face verificări.

În incinta localului Spartan au fost identificate trei persoane, angajați, care nu purtau regulamentar masca de protecție, astfel încât să le acopere nasul.

În urma legitimării, s-a constatat faptul că este vorba despre un bărbat de 44 de ani și două tinere de 20 și 21 de ani. Toți cei trei angajați au fost sancționați conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, s-a luat legătura cu persoana responsabilă de local și i s-a pus în vedere, ca pe viitor, angajații să poarte regulamentar masca de protecție.
Mai nouă Mai veche