Sacoșă cu acte sustrasă la coada de la sediul E.on din Iulius Mall Suceava

Luni, 4 ianuarie 2021, la ora 13.40, în timp ce organele de poliție din cadrul Secției Urbane de Poliție Burdujeni se aflau în incinta Iulius Mall Suceava, respectiv în fața sediului E-ON, un bărbat de 56 ani, din comuna Șcheia, i-a sesizat cu privire la faptul că o persoană necunoscută a profitat de neatenția sa și i-a sustras o plasă în care avea documente personale și o căciulă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în dimineața zilei de luni bărbatul s-a deplasat împreună cu soția lui la sediul SC E-ON SA pentru a-și reînnoi contractele cu aceștia. La un moment dat, în jurul orei 13.30, fiind nevoit să ia o pastilă, bărbatul s-a deplasat în zona Food Court din incinta Iulius Mall pentru a-și cumpăra o apă. 

Plasa cu documente pe care o avea asupra sa a lăsat-o pe o bancă din apropierea intrării în incinta E-ON, rugând o persoană care stătea la coadă să îi supravegheze plasa. La întoarcere bărbatul a observat faptul că plasa sa nu mai era pe bancă, iar în momentul în care s-a uitat în jur a observat faptul că o persoană necunoscută avea plasa lui. Acesta s-a deplasat imediat către acea persoană și i-a solicitat să îi restituie plasa, fapt care s-a și întâmplat. Fiind prezenți și doi agenți de ordine și siguranță publică în zona firmei SC E-ON SA, bărbatul i-a sesizat pe cei doi cu privire la cele întâmplate.

S-a stabilit faptul că autorul faptei este un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a declarat că a fost vorba de o neînțelegere, deoarece și el avea o plasă asupra sa, iar din cauza oboselii este posibil să o fi luat pe cea a reclamantului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.
Mai nouă Mai veche