O femeie din Dornești a murit după ce a căzut în focul de la afumătoarea de cârnați

Luni, 4 ianuarie 2021, polițiștii a fost sesizați despre faptul că Minodora G., de 73 de ani, a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași, în urma unor arsuri de gradul 4.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia locuia în comuna Dornești, împreună cu fiul, nora, și nepoata sa. La 19 decembrie 2020, ora 13.00, în timp ce se afla la domiciliu, femeia se ocupa de afumarea unor preparate din carne. Într-un moment de neatenție aceasta s-a împiedicat și a căzut peste afumătoare, fiindu-i incendiate articolele vestimentare. Auzind strigătele de ajutor, nora acesteia, care se afla în bucătărie, a ieșit în grădină, unde se afla căzută persoana vătămată, acordându-i primul ajutor. Nora a apelat 112 și a solicitat deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticată cu arsuri de gradul patru, pe o suprafață de aproximativ 40%, din suprafața corpului.

Ulterior, la 20 decembrie 2020, femeia a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon Iași pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În data de 02 ianuarie 2021, în jurul orei 07.20, Ghivnici Minodora a decedat la Spitalul Sfântul Spiridon Iași.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche