Sinucidere în cartierul Ițcani! Ce l-a determinat pe un bărbat să-și pună capăt zilelor

La 16 ianuarie 2021, ora 12:44, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 61 de ani cu privire la faptul că l-a găsit pe tatăl său, de 81 ani, localnic, spânzurat într-o anexă a locuinței situată în cartierul Ițcani din municipiul Suceava.

În juru oreii 12:40, femeia a mers să pregătească de mâncare pentru tatăl ei, fiind ora prânzului. Întrucât acesta nu era în camera sa, a ieșit din casă și a început să îl caute prin curte și anexe, identificându-l într-o anexă a locuinței, spânzurat cu o frânghie de o grindă.

În continuare, femeia a apelat 112 şi a solicitat intervenţia ambulanței și a Poliției. La faţa locului a sosit un echipaj de poliție împreună cu un echipaj al ambulanței, cei din urmă constatând decesul bărbatului.

Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit faptul că bărbatul s-a folosit de o frânghie și o scară, cu ajutorul cărora s-a spânzurat, nefiind identificate alte urme de violență pe corpul său.

Fiica sa a declarat că tatăl său suferea de diferite afecțiuni medicale, în special astm, de care se plângea în mod frecvent, precum și de o tumoare belignă la cap, pentru care însă i s-a prescris tratament medicamentos.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche