FOTO Un tânăr băut la volan s-a izbit cu mașina într-un gard, duminică dimineață, la Zaharești

Duminică, 17 ianuarie 2021, la ora 06.20, Florin F., de 24 de ani, din Stroiești, în timp ce conducea autoturismul marca Alfa Romeo pe DJ 209 D, în localitatea Zaharești, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcție de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat frontal într-un gard din piatră.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, cu ambulanţa, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzionat prin accident rutier, TCC minor, contuzie toracică, fractură femur drept, etilism”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche