Tânăr din Vicovu de Sus reținut în arestul IPJ Suceava după ce și-a bătut iubita

La 29 decembrie 2020, ora 09.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără de 19 ani, din comuna Arbore, care locuiește fără forme legale la Vicovu de Sus, cu privire la faptul că în dimineața aceleiași zile a fost agresată de către concubinul acesteia, Stelică P., de 20 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Au fost efectuate investigații în vederea identificării autorului agresiunii, însă nu s-a reușit acest lucru. A fost întocmit formularul de evaluarea a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, motiv pentru care s-a emis împotriva tânărului un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză s-a reușit documentarea infracțiunii de „violență în familie”, precum și identificarea susnumitului.

Totodată, în cursul zilei de 30 decembrie, în baza probelor administrate, polițiștii din cadrul subunității au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de agresor, iar după audiere, a fost dispusă prin ordonanță reținerea a acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

La nivelul poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă în vederea transportării și depunerii agresorului în arestul IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche