Telefonul unui tânăr, furat în timpul unei petreceri, la Humoreni. Victima, sancționată pentru că nu a respectat restricțiile de circulație

La 30 decembrie 2020, ora 02.09, Secția de Poliție Rurală 5 Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către un tânăr de 22 de ani, din comuna Comănești, cu privire la faptul că în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2020 i s-a sustras telefonul mobil în timp ce se afla la o rudă pe raza satului Humoreni.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că la 29 decembrie 2020, în jurul orei 20.30, tânnărul s-a deplasat la domiciliul unchiului său de pe raza satului Humoreni, comuna Comănești, pentru a petrece cu alte persoane. Ajuns acolo, a consumat băuturi alcoolice și s-a distrat cu alte persoane cărora nu le cunoaște identitatea, acestea fiind din altă localitate, tânărul fiind în vădită stare de ebrietate când a fost depistat de polițiști.

Tânărul a declarat că în jurul orei 01.50 a intenționat să o sune pe concubina sa, moment în care a constatat că îi lipseste telefonul mobil, ce era ținut în buzunarul dreapta al unei veste cu care acesta era îmbrăcat și care a fost purtată de persoana vătămată în permanență, cât a stat la locuința rudei sale. La locul unde persoana vătămată a declarat că a petrecut timpul, nu a fost depistată nici o persoană.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020 întrucât nu a respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în intervalul ora 23.00-05.00, fără a avea un motiv întemeiat.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche