Un bărbat de 43 de ani, din Cotu Băii, a fost găsit mort în pat

Luni, 18 ianuarie 2021, la ora 17:46, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că Constantin M., de 43 de ani, a decedat la domiciliu, în Cotu Băii, comuna Fântâna Mare.

Bărbatul locuia împreună cu soția lui, iar luni, în jurul orei 17:00, a fost găsit pe patul din dormitor, inconștient, de către fiica sa de 22 ani. Aceasta a anunțat-o pe mama sa, care a apelat 112, solicitând ambulanța. Echipajul SAJ Fălticeni sosit la fașa locului l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, i-au aplicat acestuia manevre de resuscitare, însă fără succes, declarând decesul acestuia la ora 17:49.

Din relatările rudelor, bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice, iar câteva zile a acuzat dureri puternice în zona stomacului, însă nu s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma examinării exterioare a cadavrului nu s-au constatat urme de violență. Din primele verificări efectuate nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche