Un bărbat din Drăgușeni care s-a lovit la cap în fața casei a murit după patru săptămâni petrecute în Spitalul Județean Suceava

Vineri, 29 ianuarie 2021, Secția de Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că joi după-amiază, în jurul orei 16.20, Corneliu Cristinel A., în vârstă de 49 de ani, din Drăgușeni, a decedat la Spitalul județean Suceava.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul a fost transportat la Spitalul județean Suceava în ziua de 30 decembrie 2021, în jurul orei 10.30, unde a fost internat cu diagnosticul ,,traumatism cranio-cerebral”, ca urmare a unei auto-accidentări în fața locuinței proprii. La momentul accidentului, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Ulterior, la data de 28 ianuarie, ora 16.20, bărbatul a decedat, în fișa de observație fiind consemnată, ca și cauză a decesului, „status post delirium tremens nepatopatie toxică, sindrom de sevraj etanolic”.

Cadavrul este depus la morga Spitalului Suceava în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la decesul bărbatului. 
Mai nouă Mai veche