Un bărbat din Marginea, bolnav de cancer în stadiu terminal, a murit după ce a căzut în curte și s-a lovit la cap

Vineri, 29 ianuarie 2021, la ora 11:00, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că Constantin G., de 64 de ani, din Marginea, a decedat în timp ce se afla la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul locuia în Marginea, fiind diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. La data de 28 ianuarie, bărbatul se afla acasă împreună cu soția, iar în jurul orelor 17.00 a ieșit în curtea locuinței. Bărbatul a a început să acuze amețeli, dezechilibrându-se și căzând. La momentul impactului, bărbatul a suferit leziuni la nivelul capului, însă a fost conștient deplasându-se până în casă.

În jurul orelor 18.00, întrucât a început să sângereze foarte abundent din cauza unui tratament care includea medicamentație de fluidizare sangvină, fiica sa și soțul acesteia l-au transportat la Spitalul Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind sub tratament.

Vineri, în jurul orelor 10.30, bărbatul a decedat în unitatea medicală. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche