Un puștan de 13 ani a spart geamul unui TAXI și a furat încasările de peste zi, pe strada 1 mai din Gura Humorului

Marți, 5 ianuarie 2021, la ora 20.17, autoritățile au fost sesizate prin 112 de Florin C., de 42 de ani, din Păltinoasa, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.15 un minor i-a spart autoturismul care se afla parcat pe strada 1 Mai din localitate .

Bărbatul care lucrează ca șofer de taxi la o firmă de profil din Gura Humorului, marți, în jurul orei 20.00, şi-a parcat autoturismul de serviciu, un Logan, pe strada 1 Mai din Gura Humorului, în dreptul imobilului „Clubul Copiilor”, chiar pe marginea trotuarului , după care a intrat în blocul de vis-a-vis, pentru rezolvarea unor probleme personale.

După aproximativ 10-15 minute a revenit la autoturism, ocazie cu care observat că în interiorul acestuia se afla un tânăr care la vederea sa a luat-o la fugă, fără a putea fi prins de reclamant.

Bărbatul l-a recunoscut imediat pe autorul faptei ca fiind A.C., de 13 ani, din localitate, care a mai comis infracţiuni de acest gen pe raza oraşului şi a localităţilor limitrofe.

După ce şi-a examinat autoturismul, șoferul a realizat că autorul faptei a pătruns în maşină prin spargerea geamului de la portiera stângă faţă şi că din interior i-a sustras suma de 140 lei, provenită din încasările de peste zi, motiv pentru care a apelat imediat 112.

Minorul a fost căutat pe raza localităţii şi la domiciliu, dar nu s-a reuşit identificarea acestuia.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche