Un tânăr gelos din Dumbrăveni și-a bătut soția de față cu cei doi copii minori. Femeia a ajuns la spital, iar agresorul a fost evacuat din locuință și a primit interdicție pentru cinci zile

Luni, 25 ianuarie 2021, la ora 09.50, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că o tânără de 31 de ani, din Dumbrăveni, a fost agresată de către soțul ei, de 35 ani, în timp ce se afla la domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 09.00, în timp ce se aflau la domiciliul lor, între cei doi soți a avut loc o discuție în contradictoriu pe fondul geloziei soțului. În urma discuțiilor, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția lui. Agresiunea a avut loc în prezența celor 2 copii minori, în vârstă de 7 ani și 11 ani.

Cei doi soți au fost conduși la sediul postului de poliție Dumbrăveni unde, în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, a reieșit că faptul că există risc iminent, iar persoana vătămată și-a exprimat dorința de a fi emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului ei, motiv pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost evacuat temporar din locuință.

Pe parcursul audierii, persoana vătămată a susținut că se simte rău, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe în vedere acordării de îngrijiri medicale. În urma evaluării medicale, femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche