Bărbat ajuns la spital după ce a fost bătut cu pumnii și picioarele de ginere, la Stamate

Duminică, 31 ianuarie 2021, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava s-a prezentat Florin Alin D., de 40 de ani, din satul Stamate, comuna Fântânele, care a declarat verbal că a fost agresat în seara zilei precedente, la Stamate. 

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, bărbatul, în timp ce se deplasa spre casă, pe drumul sătesc, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi a fost lovit  cu pumnii și picioarele peste corp de către ginerele acestuia Vasile U., de 40 de ani, din Botoșani, .

Întrucât se simțea rău, în dimineața zilei de duminică vicima s-a deplasat la UPU Suceava, împreună cu fratele său. În urma investigațiilor nu a fost necesară internarea în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Victimei i s-a adus la cunoștință că are posibilitatea să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava în vederea obținerii unui certificat medico-legal. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche