Bătaie și scandal în fața blocului de pe Aleea Dumbrăvii din Burdujeni. Un tânăr a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la ora 15.32, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de Cristian Ș., de 25 de ani, cu privire la faptul că a fost amenințat cu acte de violență de către o persoană în timp ce se afla în fața blocului nr. 5A de pe strada Aleea Dumbrăvii.

Cristian Ș., Suraj C., de 44 de ani, Florentina Georgiana C., de 20 de ani, și Mariana C., de 37 de ani, toți patru locatari ai blocului, au reclamat că au fost amenințați și loviți de Ioan Sabian F., de 30 de ani, în urma unui conflict spontan petrecut în fața blocului.

Suspectul a fost identificat în zonă și a fost condus la sediul Secției de Poliției Burdujeni.

Polițiștii au administrat material probator și au dispus efectuarea în continuare a urmării penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovirea sau alte violenţe” şi cinci infracţiuni de „ameninţare”.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală din data de 21 februarie 2021, faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Individul a fost reținut în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche