Distracție la păcănele chiar și în scenariul roșu, la Mihoveni

Sâmbătă, 13 februarie 2021, la ora 18:43, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost informați cu privire la faptul că o persoană anonimă a sesizat prin TEL VERDE că la magazinul mixt Șoimaru din Mihoveni sunt persoane ce joacă la aparate.

Societatea comercială are ca obiect de activitate comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băutură și tutun și are punct de lucru în satul Mihoveni. Marketul este prevăzut cu o clădire în care se desfășoară activități de comerț iar în continuarea acesteia o încăpere în care sunt amplasate două aparate tip slot-machine, în funcțiune. Accesul în sala de jocuri se face pe o ușa exterioară marketului, iar în interior au fost identificate trei persoane din localitatea Mihoveni.

În urma discuțiilor purtate cu gestionara, care de regulă lucrează la punctul de lucru de pe raza satului Stroiești, a rezultat faptul că aceasta nu cunoștea faptul că localitatea Șcheia se află sub incidenta codului roșu conform Hotărârii nr. 38 a CJSU Suceava.

Societatea a fost sancționată contravențional conform art. 65 lit. r) din Legea 55/2020 raportat la art. 10 pct. 1 din Anexa 3 la H.G. 35/2021, iar persoanele prezente în incinta sălii de joc au părăsit zonă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.