Tânăr băut și fără permis, oprit în trafic la volanul unei mașini pe strada Ana Ipătescu din Suceava

Sâmbătă, 13 februarie 2021, la ora 23.30, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a acționat în baza unor informații privind faptul că la volanul unui atutoturism VW Passat, cu numărul de înregistrare provizoriu, se aflaă o persoană care nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice, deplasându-se pe raza municipului Suceava, în zona Areni.

Pe strada Ana Ipătescu, a fost identificat autoturismul, fiind oprit regulamentar în trafic. La volan a fost identificat Gheorghe S., de 24 de ani, din municipiul Suceava.

Procedându-se la verificarea acestuia în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche