Doi tineri marocani care au trecut ilegal granița, depistați la Siret de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră depistat doi tineri din Maroc, care au încercat să intre ilegal din Ucraina în România. Cei doi cetățeni străini au fost predați autorităţilor de frontieră ucrainene în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

În data de 31 ianuarie 2021, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Siret s-au intensificat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 19.30, un echipaj al poliției de frontieră a depistat doi cetățeni străini care se deplasau pe jos, dinspre frontieră de stat spre oraşul Siret.

Întrucât cei doi bărbați nu își justificau prezența în zonă, au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Maroc, în vârstă de 22, respectiv 26 de ani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni străini au fost predați, autorităților de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.