FOTO Accident grav, sâmbătă, în pădurea Adâncata. O persoană transportată în stare de inconștiență la spital după un impact între un autoturism și un microbuz

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă dimineață pe DN 29A, pe tronsonul din pădurea dintre municipiul Suceava și comuna Adâncata.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism Seat și un microbuz de transport marfă. Accidentul s-ar fi produs pe fondul circulației în condiții de iarnă și neadaptării vitezei la condițiile de drum.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă de pompierii militari. Victima era inconștientă și a fost preluată de o ambulanță care a transportat-o la Unitatea de primire urgențe a Spitalului Județean Suceava. La spital au ajuns și celelalte două victime cu leziuni mai ușoare.

„În zonă, carosabilul este umed, cu portiuni de zăpadă frământată (tratată cu antiderapant), iar utilajele intervin în permanență pentru asigurarea circulației”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

Pe durata intervenției echipajelor de urgență și pe durata cercetării criminalistice la fața locului, traficul rutier pe DN 29A a fost oprit complet. 
 
Mai nouă Mai veche