O adolescentă din Preutești s-a lovit cu capul de un copac, la săniuș. Fata și-a pierdut cunoștința și a fost transportată la Spitalul Județean pentru îngrjiri medicale

La 1 februarie 2021, ora 15:14, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Preuteşti au fost sesizați prin 112 despre faptul că o fată de 14 ani s-a lovit la săniuș de un copac.

Din cercetări s-a stabilit că adolescenta în vârstă de 14 ani, în timp ce se afla în extravilanul satului Arghira, din comuna Preutești, în zona denumită popular „La lutărie”, întrucât se dădea cu sacul pe zăpadă, din neatenția s-a lovit de un copac.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SAJ,care i-a acordat primele îngrijiri medicale susnumitei, unde a fost diagnosticată preliminar cu contuzie craniană cu pierderea cunoștinței 2-3 minute, apoi a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tot din cercetările efectuate, minora a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și se face vinovată de leziunile produse.

În cauză nu sunt suspiciuni de producerea vreunei fapte de natură penală cazul rămânând în atenția lucrătorilor din cadrul Postului de poliție Preutești, iar în funcție de evoluția victimei se va dispune.
Mai nouă Mai veche