O femeie însărcinată a fost bătută de soț. Polițiștii au emis ordin de restricție și l-au evacuat pe agresor din locuință

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la ora 18.37, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 32 de ani despre faptul că soțul său, de 27 de ani, a agresat-o.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în jurul orei 18.20, în timp ce se aflau în apartamentul de pe strada Grigore Ureche din municipiul Suceava, unde locuiesc fără forme legale, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi bărbatul a lovit-o pe soția sa cu palma în zona capului și a tras-o de păr, după care a răvășit mai multe bunuri prin locuință.

Persoana vătămată, care este însărcinată, a fost identificată în afara locuinței. Persoanele implicate în eveniment au fost invitate la sediul Poliției municipiului Suceava pentru întocmirea documentelor legale.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia a reieșit faptul că există risc iminent, iar după informarea procurorului de serviciu s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile, bărbatul fiind evacuat din locuință. Întreaga documentație întocmită cu privire la ordinul de protecție provizoriu urmează să fie înaintată Parchetului de Lângă Judecătoria Suceava în vederea confirmării.

Femeia a formulat plângere împotriva soțului său, cercetările urmând a fi continuate de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Persoanele implicate în eveniment, cu domiciliul în Verești, care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Suceava, urmează a fi sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor OUG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.
Mai nouă Mai veche