O nuntă organizată la un restaurant din Vicovu de Sus a fost oprită de polițiști. Mirii și administratorul localului au fost amendați, invitații au scăpat doar cu avertismente

Duminică, 31 ianuarie 2021, la ora 17.50, Poliția orașului Vicovu de Sus au fost informată cu privire la faptul că la restaurantul Roka din localitate are loc un eveniment privat.

În incinta restaurantului, în sala de la etajul 1, au fost identificate și legitimate 17 persoane, iar organizatorul acestui eveniment, s-a stabilit ca fiind Adrian B., de 33 de ani, administratorul restaurantului.

În urma legitimării li s-a adus la cunoștință, atât organizatorului evenimentului, cât și participanților la eveniment, faptul că se aflau sub incidența Legii 55/2020. Participanții la eveniment au înțeles să părăsească incinta restaurantului. Organizatorul evenimentului, nu s-a opus încheierii petrecerii private, participanții părăsind toți sala localului.

Având în vedere faptul că participanții la evenimentul privat au înțeles să părăsească incinta restaurantului, aceștia au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu avertisment. Organizatorul evenimentului și cei doi miri au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare totală de 1.500 lei.

Evenimentul a fost încheiat la ora 18:31. Direcția de Sănătate Publică Suceava va fi informată despre eveniment în vederea luării măsurilor legale în cauză.
Mai nouă Mai veche