Tânăr depistat beat la volan, noaptea, pe strada Alexandru cel Bun din Siret

Duminică, 7 februarie 2021, la ora 01:45, lucrătorii Poliției orașului Siret, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe strada Alexandru cel Bun autoturismul Nissan condus de Teodor Ț., de 20 de ani, localnic.

După verificarea documentelor personale și cele ale autoturismului, s-a procedat la tastarea conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la triajul Spitalului de Boli Cronice Siret, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, la interval de o oră, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, conducătorul auto și pasagerul Ionuț C. au fost sancționați contravențional conform Legii 55/2020 privind nerespectarea normelor de deplasare în afara adresei de domiciliu în intervalul orar 23.00 - 05.00.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche