Tentativă de sinucidere la Mitocu Dragomirnei. O tânără de 20 de ani a înghițit un pumn de pastile după ce s-a certat cu soțul de la prețul unui cal

O tânără de 20 de ani, din Mitocu Dragomirnei, a ajuns la Spitalul Județean, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a ingerat un pumn de pastile.

Tânăra locuiește în Mitocu Dragomirnei împreună cu soțul în vârstă de 26 de ani și cu cei doi copii minori ai lor.

În cursul zilei de sâmbătă, tânăra a oferit spre vânzare o cabalină pe care o deținea împreună cu soțul, primind în schimbul acesteia suma de 1.600 de lei. Ajuns acasă, în jurul orei 22.30, bărbatul a întrebat-o pe soția sa care este suma de bani pe care a încasat-o ca urmare a vânzării cabalinei, aceasta precizându-i suma menționată. Imediat între aceștia au avut loc discuții în contradictoriu, motiv pentru care tânăra a ingerat voluntar 30 comprimate pastile.

Soțul a sunat la 112 și a cerut intervenția unui echipaj medical.

La fața locului s-a deplasat un echipaj ambulanțier din cadrul UPU Suceava care a preluat-o pe tânără în stare conștientă, transportând-o la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Aici, aceasta a fost diagnosticată cu „intoxicație medicamentoasă voluntară”, rămânând internată sub supraveghere medicală.
Mai nouă Mai veche