Un bărbat beat din Volovăț care și-a bătut soția a fost internat de polițiști la secția de Psihiatrie a Spitalului Rădăuți

Joi, 18 februarie 2021, la ora 11.32, patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către o femeie în vârstă de 70 de ani, din comuna Volovăț, cu privire la faptul că soțul a agresat-o fizic.

Din cercetări s-a stabilit că femeia locuiește împreună cu soțul ei Nichifor S., în vârstă de 74 de ani, în comuna Volovăț.

În jurul orei 11.30, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe soția sa, fără a suferi leziuni vizibile.

În urma deplasării la fața locului a echipajului de poliție, femeia a fost întrebată dacă dorește și deplasarea unui echipaj de ambulanță la fața locului pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, dar aceasta a refuzat.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Femeia nu a solicitat emiterea unui ordin provizoriu de protecție față de soțul ei.

Bărbatul a fost condus de către lucrătorii de poliție la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului municipal Rădăuți, unde a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche