Un tânăr a murit în timp ce juca fotbal pe un teren de sport din Suceava. Tânărul s-a prăbușit după ce a marcat un gol, iar personalul medical chemat de urgență nu a reușit să îl resusciteze

Vineri, 26 februarie 2021, la ora 22.28, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău pe terenul de fotbal de pe strada Mirăuţi, din municipiul Suceava.

Pe terenul de sport a fost identificat cadavrul lui Andrei C., în vârstă de 32 de ani, din Suceava, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale personalului de pe ambulanţă sosit la faţa locului, diagnosticul stabilit de către personalul medical fiind ,,stop cardio respirator ireversibil”.

Din primele verificări a reieşit faptul că tânărul a jucat fotbal cu mai mulţi tineri, iar după ce a marcat un gol s-a prăbuşit pe terenul de sport. Deşi ceilalţi colegi de echipă au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea Ambulanţei, în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia la orele 23.40.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, la nivelul nasului şi al frunţii au fost identificate mai multe escoriaţii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Mai nouă Mai veche