VIDEO Bărbatul care și-a bătut copilul cu o scândură, reținut în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore. Individul a mai fost condamnat în 2014 pentru că și-a violat fiica vitregă în vârstă de 14 ani

Marius Matei, bărbatul din comuna Frumosu care a fost filmat în timp ce își bătea copilul cu o scândură, de față cu soția și ceilalți copii, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava. 

Luni, polițiștii Postului de Poliție Frumosu au fost soliciati de către lucratorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din comuna Frumosu pentru a desfășura activități specifice în cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de catre acesta copiilor săi. Au fost obținute date cu privire la faptul ca în cursul lunii ianuarie 2021 barbatul respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii săi in vârstă de 7 ani

S-a întocmit dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe chiar dacă mama minorilor a negat evenimentul și a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal. Cei patru minori aflați la domiciliu (minorul agresat și alți trei frați) au fost preluați împreună cu mama acestora și transportați la un Centru de primire în regim de urgență.

În cursul zile de marți, polițiștii au continuat activitățile în cadrul dosarului penal și au intrat în posesia unor imagini video care surprind agresiunea. 


Barbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc. După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Marius Matei este recidivist. În 2014, bărbatul a fost condamnat pentru că și-a violat fiica vitregă în vârstă de 14 ani. Agresiunile sexuale ar fi avut loc de față cu doi dintre copiii bărbatului, la acea vreme în vârstă de 6 și 7 ani. Marius Matei a fost eliberat din închisoare în anul 2019, beneficiind de legea recursului compensatoriu.


Mai multe informații: 
Mai nouă Mai veche