VIDEO Un român taximetrist în Londra a fost înjunghiat mortal în propria maşină. Agresorul ar fi fost sub influența drogurilor

Un şofer român de taxi a fost ucis zilele trecute în Londra, iar un altul a fost înjunghiat şi a scăpat cu viaţă doar fiindcă a reuşit să fugă la timp.

Gabriel B., şofer român de taxi în Londra, a fost ucis în timpul serviciului, iar principalul suspect este un adolescent de 15 ani, anchetat iniţial pentru o tâlhărie.

Cazul nu este însă unul singular, iar astfel de incidente au loc frecvent în cartierele rău famate ale Londrei. Recent, un şofer român din Luton a fost la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a fost atacat în propria maşină de un bărbat necunoscut de pe stradă.

Românul a postat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere care a surprins exact momentul în care bărbatul l-a atacat cu un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori. Pe imagini se vede cum un bărbat dezbrăcat la bustul gol, probabil aflat sub influenţa drogurilor, intră în discuţii cu românul şi îl convinge să coboare geamul pentru a se auzi mai bine.

Brusc, bărbatul se repede cu sălbăticie şi îl înjunghie de mai multe ori pe şofer, extrem de rapid, după care se retrage şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă. Panicat, şoferul îşi abandonează maşina şi o ia la fugă. Din fericire, el a scăpat cu viaţă, pentru că deşi rănile au fost adânci, nu i-au atins niciun organ vital, ci doar umărul.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.