VIDEO Vânzătoare amenințată cu un pistol de jucărie de un tânăr care a furat un iaurt din magazin

Scene incredibile, joi dimineață, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Vânzătoarea unui magazin a fost amenințată cu un pistol de jucărie de un tânăr care a furat un iaurt. 

Joi dimineață, în jurul orei 07.00, vânzătoarea unui magazin din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a observat un barbat care a sustras dintr-o vitrina frigorifica un iaurt și a plecat fără să plătească. Vânzătoarea i-a cerut să plătească iaurtul. 

Barbatul a părăsit magazinul în grabă, iar vânzătoarea a ieșit după el. 

În acel moment barbatul a scos de sub haină un pistol de jucărie și a amenințat-o pe vânzatoare, fugind. 

După apelul la 112 o patrula de poliție a ajuns imediat în zona și la scurt timp l-a identificat și reținut pe bărbatul in vârstă de 30 de ani, din acelasi cartier. 

La conducerea în teren acesta a indicat polițiștilor un tomberon în care a aruncat pistolul de jucarie din plastic, acesta fiind recuperat și ridicat in vederea cercetarilor. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificata și a fost contactat procurorul de serviciu în vederea stabilirii măsurilor procesuale. 

Cercetările vor fi continuate cu autorul în stare de libertate. Suspectul va fi supus unei expertize în cursul zilelor următoare pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii faptelor. 

Mai nouă Mai veche