Accident în intersecția de la Primăria Suceava provocat de un șofer beat la volan

Duminică, 28 februarie 2021, la ora 18:50, Bogdan C., de 42 de ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Audi A4 pe banda a doua a bulevardului 1 Mai din Suceava, având direcţia de deplasare dinspre centru spre cartierul Obcini. Ajungând în faţa sediului Primăriei Municipiului Suceava, în apropierea intersecţiei cu strada Universităţii, urmare a nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers faţă de autoturismul Mercedes Benz care circula în faţa sa, a intrat în coliziune uşoară faţă în spate cu acesta. Autoturismul Mercedes era condus regulamentar de Abel L., din Moara, şi oprise la culoarea roşie a semaforului electric de la intersecţia cu strada Universităţii.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea uşoară a celor două autovehicule.

Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui Abel L. şi de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Bogdan C.. Ulterior, acestuia i s-au recoltat două mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche