Adolescent din Fetești, fără permis de conducere, oprit în trafic la volanul unei mașini fără RCA. Polițiștii i-au făcut dosar penal și au reținut certificatul și numerele de înmatriculare ale mașinii

Sâmbătă, 18 martie, la ora 20.15, în timp ce polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata executau activități de patrulare pe DC 59 din satul Fetești, comuna Adâncata, au oprit pentru control un autoturism Audi A4.

La volan se afla o persoană de sex bărbătesc căreia polițiștii i-au solicitat să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului. Conducătorul auto a prezentat polița de asigurare expirată din data de 22 februarie 2021și certificatul de înmatriculare, declarând verbal că nu posedă permis de conducere și că nu are cartea de identitate asupra sa.

S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că persoana în cauză se numește Daniel L., de 18 ani, și este din satul Fetești, comuna Adâncata, precum și faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Tânărul a fost sancționat contravențional pentru lipsă RCA, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale autoturismului.
Mai nouă Mai veche